Avaliações de Pronto Zeist

Avaliações recentes

4.0
Marije
3 junho 2023

De pasta’s waren heerlijk behalve de pasta met rode saus pikant. Wij eten pikant vaak maar deze was zo heet dat helaas moesten laten staan te veel pepers echt te heef

Antoinette
2 junho 2023

Wederom heerlijke pasta en calzone en nog superwarm bij aankomst. Snelle bezorging.

SB
25 maio 2023

Mine favoriet! En de bezorgers zijn echt altijd ontzettend aardig tegen m’n kindjes ❤️we love pronto pizza s !

Sofia
20 maio 2023

Amazing

Patrick
20 maio 2023
Ed
14 maio 2023

Eten lekker, zoals altijd Ook een keer op tijd bezorgt

Maryati
13 maio 2023
Rina
11 maio 2023

Toppie

Monica
8 maio 2023

Bodem lekker, toppings lekker, gewoon een heel erg lekkere pizza! en deze keer was hij binnen een half uur bezorgd. Dat was een aangename verrassing.

Chris
7 maio 2023

Leuk personeel.

Ed
6 maio 2023
Fouzia
4 maio 2023

Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd.

De Lange
30 abril 2023

Lekkere pizza,s, goede bodem met lekkere toppings. Pizza, s waren nog goed warm Bezorging op gewenste tijd.

Drusilla Hazelaar
28 abril 2023

17.30 bezorgtijd. 17.50 aangekomen. Veelste laat.

LvA
24 abril 2023

deze zondag was ik zeer teleurgesteld. Ik bestel vaak pasta pesto bij jullie maar deze zondag was t echt slecht. saus waterig en flauw, zat er wel knoflook in? pasta ook flauw en de parmezaanse kaas was ook vergeten. Normaal ben ik zeer tevreden maar nu niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CJ
23 abril 2023

Altijd heerlijk pizzas, stellen nooit teleur! Helaas vergeten jullie regelmatig de extra aangevinkte knoflooksaus waar we wel extra voor betalen. Proberen we te bellen, wordt er nooit opgenomen. Wel iets om aandacht aan te besteden :/

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zakaria L.
23 abril 2023

Altijd lekker!

Maryati
17 abril 2023
Meryam
13 abril 2023
Ilham
8 abril 2023

Heerlijke pizza’s.

SB
7 abril 2023

Altijd lekker en warm 🫶

M. Bouaza
7 abril 2023

Top pizza's en top service

Marit
27 março 2023
Oor
25 março 2023

Wij hadden diverse Calzones. En zoals gevraagd stonden de soorten op de doos. Wij hebben heerlijk gegeten. TOP

Ro
24 março 2023

Pizza’s waren weer prima zoals altijd. Bezorging 15 min later dan gevraagd, maar de bezorger gaf uit zichzelf netjes excuses (wat niet gehoeven had). Op een vrijdagavond moet je rekening houden met vertraging. Volgende keer weer pizza van Pronto

Fouzia
24 março 2023

Lekkere pizza’s en snelle bezorging!

Jelle Schottelndreier
9 março 2023

De enige vis van de "diverse vissoorten" die ik kon zien waren mosseltjes. De smaak was wel goed, mooie bodem. Tien keer gebeld om nog iets door te geven. Geen gehoor. Zegt de bezorger dat ze twee nummers hebben, en het ene (het nummer op de site?) niet meer werkt... Drie kwartier vond ik niet echt pronto.

ufuk
1 março 2023

De shoarma was aangebrand t kon wel beter met als in Utrecht.

Maryati
22 fevereiro 2023
Jessica
17 fevereiro 2023

Pizza was heerlijk, bezorging precies op tijd. En notitie was gelezen. Uitstekend bedankt hiervoor!

M
17 fevereiro 2023

Pizza was veel minder ben dit niet gewend

Sonja Bruggeman
13 fevereiro 2023

Snelle bezorging. Pizza was goed warm en smaakte weer heerlijk! Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisette
4 fevereiro 2023

Pizza was een beetje lauw, normaal is de pizza warmer.

Maryati
27 janeiro 2023
Damian
23 janeiro 2023
E
7 janeiro 2023
Abel
2 janeiro 2023

Snel en lekker !

Lotto
2 janeiro 2023

Goeie verse pizza aanrader !

M
31 dezembro 2022

Heerlijk gegeten klasse altijd weer hele goeie pizza’s en pasta’s

Nasr
30 dezembro 2022

Netjes gebeld .. op tijd en lekker !

Kuipers
27 dezembro 2022
Mhamed
24 dezembro 2022
Hans
23 dezembro 2022

Bezorging had de bestelling verwisseld, een pizza was binnen zo koud. Dat we hem nog maar warm hebben gemaakt in de oven.

Hasan Aydoğdu
15 dezembro 2022

Erg vriendelijk, snel en lekker. Zeker een aanrader.

Gert Jan
13 dezembro 2022

Volgens mij heeft de bezorger een oven in bak want de pizza was heerlijk warm en vers top gedaan en goed geregeld de zaak

Ed Renes
12 dezembro 2022

De pizza's waren niet heel erg warm meer en de gratis cola werd niet geleverd. De bezorger zei die nog te komen brengen, maar dit is natuurlijk niet gebeurd. Ik hoop de volgende keer die dan alsnog te mogen krijgen. Erg jammer omdat de pizza's wel erg lekker zijn.

Youss
10 dezembro 2022

Het heeft weer gesmaakt! Top service

Fouzia
9 dezembro 2022

Bezorging was op tijd. Alleen geen frisdrank ontvangen. Terwijl het wel op de bon stond.

Brahim
4 dezembro 2022

Was ook nog lekker warm

Roel
2 dezembro 2022

Superlekkere pizzas met verse ingrediënten.

Bt
27 novembro 2022
Tim
19 novembro 2022

Super lekker die pizza's! Alleen jammer dat er de laatste keer geen pepertjes op de Pollo Speciaal zaten :(

JB
19 novembro 2022
Dennis
18 novembro 2022

Lekkere pizza’s, vriendelijke bezorger.

Anoniem
18 novembro 2022

Goede kwaliteit pizza, lekker vers belegd en een dunne knapperige bodem.

Lars
14 novembro 2022
Mohamed zaamiri
4 novembro 2022

Top Pizza

Anoniem
31 outubro 2022

Eten was ietsjes later werd ik netjes over gebeld.En ze boden me iets extra’s aan gaf dat het zo goed was als nog hadden ze wat bij gedaan.super service

Ed Bomers
31 outubro 2022

Eten was zoals altijd erg lekker, alleen bezorging duurde weer lang, waarschijnlijk omdat er pasta's bij zitten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zahia
26 outubro 2022

De pizza was weer heerlijk zoals altijd👍🏻, op tijd aangekomen en de pizza was warm.

Sam
14 outubro 2022

Heerlijke pasta en pizza 👌

Amir
14 outubro 2022
Monica
10 outubro 2022

De pizza was koud :-(

Samantha
9 outubro 2022

Opzich snel besteld. Maar knoflook vergeten mee te leveren. Daarna heb ik 5 keer gebeld maar niemand nam op.! En dat vind ik wel heel slecht! Jammer!

Maryati
8 outubro 2022

Goed als altijd!

Hassan
6 outubro 2022
Anoniem
3 outubro 2022
Ewoud
2 outubro 2022

We hadden van tevoren besteld, maar de levering was nog steeds vertraagd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tarn
1 outubro 2022

Lekkerste pizza in Zeist

Simone
21 setembro 2022
Maryati Aantjes
20 setembro 2022

De lekkerste pizza’s van Zeist! Altijd op tijd en vriendelijke service

Louis
14 setembro 2022

prima pizza ook snel geleverd

No
3 setembro 2022

Normaal altijd hete pizza/calzone maar dit keer was het een zo goed als koud. Heel Jammer maar nog steeds smaakte het goed

Fous
2 setembro 2022

Snelle vriendelijke bezorging en lekkere pizza!

As lois de croon
31 agosto 2022

Pasta pollo was niet erg lekker, veelste zout. Niet de kwaliteit die ik gewend ben van pronto zeist

Rene
29 agosto 2022

Drie uur later wacht ik nog steeds op mijn cola terwijl er werd gezegd dat ie al met een andere collega onderweg was.

Louis
29 agosto 2022

perfecte pizza. Snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naomi
19 agosto 2022

Het was weer heerlijk!!!

Louis
17 agosto 2022

Hele lekkere pizza Snel bezorgd. Top

Jos
16 agosto 2022

Van de calzone shoarma was de shoarma nog rauw.

Anoniem
13 agosto 2022

De pizza’s waren zeker niet de lekkerste die ik ook heb gehad, vrij taai en droog. Bezorging was wel erg snel, maar misschien ook als gevolg dat wij een verkeerde pizza hebben gekregen. Ik zou niet nog eens bestellen.

Maartje
5 agosto 2022

Jammer dat er weinig groenten op lagen, normaal lag er meer op! Bezorging jammer dat ze de pizza niet in de tas laten tot boven veel beter voor de temperatuur van de pizza. Bij 2e stukje is ie al redelijk afgekoeld en met tas is ie nog heet.

Louis
5 agosto 2022

Heerlijke pizza

h
2 agosto 2022

pizza salami mocht wel wat meer salami op. verder wel lekker krokant. en goed van smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Persoons
1 agosto 2022

Salades op bestellijst?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouar
19 julho 2022
Louis
16 julho 2022

Heerlijke pizza's klantvriendelijke site om een pizza te bestellen . Snelle levering

H.
15 julho 2022
Hassan
14 julho 2022

Calzone was niet lekker broeder.

Marwane Lamnadi
13 julho 2022

Heerlijke pizza, binnen 30min bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Een aanrader!

Frieda
11 julho 2022

Hele smakelijke pizza's. Elke keer een prima pizza. Bezorgd op de camping wel zo makkelijk.

Rene
7 julho 2022
Rene
4 julho 2022
Rene
2 julho 2022
Van Dijk
30 junho 2022

Top eten , top bezorger!

Lisa Mengerink
20 junho 2022

Pizza's smaakten goed. Helaas was één pizza niet zoals besteld, we ontvingen een pizza met ham en ananas terwijl we met ham en champignons hadden besteld. Verder tevreden!

Niels
17 junho 2022
e
12 junho 2022
Sher
8 junho 2022

Heel erg lekker gegeten en als goed maker dat het iets langer duurde kregen wij een aantal drankjes extra.

Lars van Vliet
6 junho 2022

Helaas was het eten koud wat bezorgd werd dit kwam waarschijnlijk omdat het lang heeft moeten wachten dat het bezorgd kon worden! Ik heb 1,5 uur op mijn bestelde eten moeten wachten vind dit heel triest en jammer. Hopelijk is dit een incident.

Sonja Bruggeman
2 junho 2022

Heerlijke pizza's en snel geleverd! Top!

D
27 maio 2022
Sila Anna
23 maio 2022
Laura
21 maio 2022

Bestelling werden heel snel bezorgd. Heerlijk gegeten. De calzone pizza’s waren erg lekker. Bezorging was gratis en ook nog een blikje Fanta gekregen. Dank Pronto!

.
18 maio 2022
Kris
18 maio 2022

Heerlijke pizza! Smaakvol en goed deeg!

Loukili
14 maio 2022

Altijd lekker hier!!!

Sonja Bruggeman
5 maio 2022

Zoals altijd top! Heerlijke pizza's, goed warm, goed belegd en snel geleverd!

Denise vos
26 abril 2022

Zoals altijd weer heerlijke pizza’s! Pizza’s zijn bij levering ook echt goed warm. Snelle bezorging.

Anoniem
23 abril 2022

Heerlijke verse pizza, vriendelijke en nette bezorger! 👍

Jeroen
18 abril 2022

Ondanks wat de bedrijfsnaam doet vermoeden vonden we dit echt niet op een Italiaanse pizza lijken. Bodem leek wel een kant-en-klaar bodem. Ook niet verse ingrediënten te zien. Daarnaast te hard gebakken en veel te zout. Sorry jongens, maar dit was voor ons de eerste en laatste keer. Bezorging was wel lekker snel.

Aldert Bergsma
16 abril 2022

Prima pizza, erg lekker. Ook de bezorging is prima.

Zahia
12 abril 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd, pizza was warm goed gevuld en netjes aangekomen, vriendelijke bezorgers.

Bertje
3 abril 2022

Prrrrrrima pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fouzia
1 abril 2022

Lekkere pizza’s en snelle bezorging.

Marc
29 março 2022
Kiwi
28 março 2022

Was lekker, warm, en snel :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne de Boer
12 março 2022

Super snel en lekker! Helemaal top.

9 março 2022

Smaakte goed, kwam snel

Zakaria
5 março 2022

Altijd lekker hier!

E. A.
1 março 2022

Super snel bezorgd en lekker zoals altijd! Ga zo door

Geen
1 março 2022

Altijd. Heerlijke verse pizzas!

Aldert BergsmA
28 fevereiro 2022

Lekkere pizza 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paulina
28 fevereiro 2022

Geen verbeter punten nodig. Altijd keurig op tijd, en hartelijke bezorgers. En het eten is goed warm, en heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lizzy
24 fevereiro 2022

Heerlijk en lekker veel!

Mhamed
22 fevereiro 2022

Top pizza's, top service,

Anoniem
16 fevereiro 2022

Was echt lekker wollah

-
14 fevereiro 2022

Meer saus op de pizza is echt het grootste gedeelte, beetje extra kruiden (italiaanse kruiden, zout) zou fijn zijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hasan Aydogdu
13 fevereiro 2022

Afgelopen 5 keer echt top pasta en pizza. Ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
12 fevereiro 2022

Snel bezorgd en zoals altijd heerlijke pizza’s

Jesse Abbey
11 fevereiro 2022

Na m'n recente verhuizing naar Zeist zit ik best wel krap bij kas en is het dus eigenlijk helemaal niet financieel verantwoord om twee keer in 1 week pizza te bestellen, maar jullie Calzone Picante is zó lekker dat ik het niet kon laten. Heerlijk. Ik eet wel brood met kaas de aankomende dagen. Bezorging was ook snel genoeg en vriendelijk!

Jo
4 fevereiro 2022

Heerlijke pasta Pollo Speciale! Ik heb genoten !

Mar
2 fevereiro 2022

Pizza's waren heerlijk, goed warm, bezorger vriendelijk en prima op tijd, echt voor herhaling vatbaar!!!

Najib
1 fevereiro 2022

De pizza had was niet te eten. Heb het gevoel dat die tomatensaus verzuurt was. Hij hebben beide pizza’s weg gegooid. Voor ons was het laatste keer dat we daar iets bestellen.

Micha
28 janeiro 2022

Normaal zijn jullie pizza’s fantastisch en smeuïg en vallen ze rond je hand.. nu al 2x een droge knapperige bodem gehad .. wat is er met het pizza deeg aan de hand?🥲🥲

Jasper Stein
28 janeiro 2022
Kaila
27 janeiro 2022

Het eten was koud. Ik miste de gorgonzola die er altijd in zit. Wel snelle bezorging

Gerda
23 janeiro 2022

Heerlijke pizza, een half uur na bestelling warm op tafel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emyen Dieko
22 janeiro 2022
Ellen
19 janeiro 2022

Lekkere pizza, snel bezorgd

Justyna
18 janeiro 2022
Dionne
17 janeiro 2022

De pizza's waren op de afgesproken tijd klaar en erg lekker! Ook nog goed warm toen we thuis kwamen, top!

Oliwia
17 janeiro 2022
Rhino
9 janeiro 2022

Jullie waren lekker op tijd. En de pizza zijn top en vullen goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
8 janeiro 2022

Verkeerde pizza geen wisselgeld en geen gratis drank wel aardige mensen

Ismael A
5 janeiro 2022

Snel bezorgd , eten lekker warm nog. Aardige bezorger , kwaliteit eten uitstekend.

Natasja
2 janeiro 2021

snel bezorgd en nog lekker warm en lekker :-)

Zakaria
1 janeiro 2021

Heerlijk. Lang niet zo lekker gegeten bij een pizzeria. Ga zo door jongens.

Lars
1 janeiro 2021
Monica
1 janeiro 2021
Eline
30 dezembro 2021

Nu 2x besteld bij Pronto en beide keren erg lekker. Een blijvertje dus

Maartje
24 dezembro 2021

Goed gedaan Pizza was weer warm genoeg

Maria van Elten
24 dezembro 2021

Één van de pizzadozen die bezorg werd was helemaal ingedeukt; dat was de pizza met mozzarella en de bovenkant van de pizza zat daardoor helemaal aan het deksel geplakt. We hebben die pizza niet meer kunnen eten. Ik heb een paar keer gebeld maar er werd niet opgenomen. De andere 3 pizza’s waren goed en lekker.

Monica
19 dezembro 2021

De pizza was goed belegd en zeer snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
15 dezembro 2021

Héérlijke pizza's, echt kwaliteit; op tijd en warm bezorgd !

E.A
11 dezembro 2021

Op tijd bezorgd en was erg lekker !

Sverre Van der Bruggen
10 dezembro 2021

Top

Majid
8 dezembro 2021
Mo
6 dezembro 2021
Sarah
3 dezembro 2021

Super lekkere pizza en pasta's!! Zeker de moeite waard om vaker te bestellen!!

Marianne de Boer
30 novembro 2021

Heeerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
28 novembro 2021

De pizza was koud, als ie warm was dan 5*

E. A.
20 novembro 2021

Netjes op tijd een vriendelijke bezorger, eten was erg lekker ! Ga zo door

Fais
20 novembro 2021

Was een half uur te laat

Hasan Aydogdu
20 novembro 2021
Rachel
16 novembro 2021

Beste pasta’s ooit, keer op keer overheerlijk! Topppp

C.B.
13 novembro 2021
M
6 novembro 2021

Echt geweldig: super belegde pizza en nog snel bezorgd ook! Een aanrader

Victoria
6 novembro 2021
Lars
30 outubro 2021
C.B.
28 outubro 2021
Nicole
21 outubro 2021

Altijd goed eten bij pizza Pronto!

Anoniem
18 outubro 2021

Calzone was weer heerlijk. Ze verrassen me ook geregeld met wat extra’s bij de bestelling. Heel bijzonder.

Zoehier Bosplein
15 outubro 2021
J
10 outubro 2021

Compliment voor de pizza,s lekker van smaak,brood goed krokant goed gevuld. En bezorgd snel 👍👌👌

Ayman
4 outubro 2021
N.Bachattour
28 setembro 2021
Smits
28 setembro 2021
Evelien
25 setembro 2021

Snelle bezorging en het eten is altijd heerlijk en goed warm.

Yo
23 setembro 2021

Pizza’s waren super lekker

Syl
19 setembro 2021

Snelle bezorging en de pizza was nog goed heet. Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Semi
16 setembro 2021

Top service

Farida
15 setembro 2021

Het was snel bezorgd. En het eten was heerlijk en goed warm Kortom TOP

Suzanne
12 setembro 2021

Snel geleverd, goede pizza's

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.B.
11 setembro 2021

We hadden 2 pizza’s pollo speciaal. Ze waren heerlijk, MAAR op allebei de pizza’s zaten er geen jalapeno’s op. Helaas…. Volgende keer hopelijk wel weer😅

11 setembro 2021

Heel lekker en hele goede service!!

Monica
7 setembro 2021

Deze keer miste weer de knoflooksaus bij de pizza (net als de vorige keer). we hebben meteen met de pizzeria gebeld en daar werd de telefoon niet meer opgenomen. Erg jammer dat het, na de vorige review, nog steeds mis gaat met het volledig leveren van de bestelling. We gaan op zoek naar een andere pizzabakker.

Marjolein
5 setembro 2021

Super lekkere pizza's, snel bezorgd 👍

Tonnie
3 setembro 2021

Lekker gegeten. Fijn dat op de calzone dozen stond wat er in zat. TOP. Bedankt!

J.Bachattour
30 agosto 2021
Marianne de Boer
28 agosto 2021
Mo
22 agosto 2021
Mohammed
21 agosto 2021

OVERHEERLIJK!! zoals altijd is het eten altijd warm bezorgd en overheerlijk. Ik bestel hier al voor een lange tijd en ik ben nooit teleurgesteld!! Dikke aanraderr super lekkere eten en super goede service wat wil je nog meer!!

Mohammed
16 agosto 2021

Was zoals gewoonlijk overheerlijk! Eten komt altijd warm aan, luistert naar de wensen van zijn klanten niets anders aan toe te voegen het is gewoon Top service, met lekkerste eten!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabine
12 agosto 2021

Jammer dat er weer geen broodjes en kruidenboter bij de pasta zaten. Dat was de vorige 2 bestellingen ook al zo. Na gebeld te hebben moest ik het in de opmerkingen zetten, maar nog krijg je het dan niet. Ook een cola gekozen als gratis drankje. Zat er niet bij. Zou worden nabezorgd maar niemand meer gezien. Wij bestellen niet meer.

Niels
10 agosto 2021

Top!

CR
10 agosto 2021
Clinton
7 agosto 2021
Zeistenaar
6 agosto 2021

Altijd een goeie pizza voor een eerlijke prijs

I.
5 agosto 2021
Tim Bosman
3 agosto 2021

Wederom top!

Mark
1 agosto 2021
Eijsermans
27 julho 2021

Jammer dat ik de extra bestelde en betaalde artisjokken niet op mijn pizza had 😏

I.
26 julho 2021
Rens
23 julho 2021

De pizza was rijkelijk belegd en lekker. Bezorging was ook goed. Echter, ik vroeg om de champignons weg te laten en er zaten echt veel champignons op. Voortaan moet men toch de opmerkingen in het bestelformulier iets beter lezen.

Earvin Dongo
22 julho 2021

Tot nu toe een van de lekkerste pizza’s uit Zeist en de bezorger was dr snel een aanrader!!!!

Sonja Bruggeman
21 julho 2021

Bezorger was precies op de afgesproken tijd! Pizza was heerlijk en goed heet!

Frederik van Lent
19 julho 2021

altijd super lekker

Saskia
16 julho 2021

Keurig op tijd, goed op temperatuur. Smakelijke pizza en pasta!

Semi yildirim
12 julho 2021

Goeie kwaliteit, goed eten !! Levering tijdens het drukste moment van de dag was ook goed💪

Susanna
11 julho 2021

Alleen de Fanta vergeten, dat was jammer. Verder weer heerlijk! Aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoek
10 julho 2021

Prima pizza, snel bezorgd

Sprint
9 julho 2021

Half uur te laat, pizza’s lauw. Ook pizza’s zelf veel mindere kwaliteit dan een week geleden. Tonijn was droog, salami juist soggie. Jammer.

Jos Schinkel
6 julho 2021

Heel erg lekker, ook tweede dag!

Mohammed
6 julho 2021
Tim
4 julho 2021
Veenendaal
1 julho 2021

De pizza's waren lauw, gehakt ver te zoeken, groenten (champignons, paprika) lagen allemaal in het midden op een hoopje, we zullen niet gauw nog eens bij jullie bestellen

Ellen
29 junho 2021

Lekkere, goed gevulde pizza's, snel en warm bezorgd

Hasan
26 junho 2021

Snel en warm.

Annemarie
24 junho 2021

Heerlijk! Lekker veel extra's op de pizza. TOP

Annemarie
16 junho 2021

Vers, goed belegd, met heerlijke krokante korst en mooie dunne bodem. Top pizza's. Bezorging was snel, heel correct en beleefd.

Wiam
9 junho 2021
Ancla Wijs
7 junho 2021

Pizza El tonno, pizza Quattro fromagio, pizza pollo waren heerlijk en prima belegd. Snelle service zelfs op zondagavond. Voor herhaling zekers!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

joost
7 junho 2021

matig

Monica
7 junho 2021

De Pizza Pronto was erg lekker. Helaas was de meebestelde (en extra betaalde) rucola er niet bij en ook de knoflooksaus miste. De bezorger was waarschijnlijk zo snel weg uit de bakkerij dat hij een deel van de bestelling vergat mee te nemen.

Patrick
6 junho 2021
Jolanda
6 junho 2021

Goed eten, mooi op tijd!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martha
6 junho 2021

Eten was echt lekker! Bezorger erg fijn!

Anoniem
4 junho 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorging

Mo
19 maio 2021

Top service en kwaliteit

Manoe
17 maio 2021

Eten is geweldig!!!

NR
16 maio 2021

Altijd goede service, snelle levering en overheerlijke eten!

Arto
10 maio 2021

2x pasta en 1x pizza besteld. Keurig op de gevraagde tijd bezorgd en het eten was uitstekend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cynthia van Haelen
9 maio 2021

Goed belegd, goed van smaak echter liever wat duurder en een echte pizza bodem

Mink
5 maio 2021

Beste pizza van Zeist !!! Heerlijk

chris
27 abril 2021

gewoon heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rutger
20 abril 2021

Via internet besteld en betaald, wil de pizza afhalen blijkt bedrijf gesloten te zijn. Nergens op internet te vinden dat ze op dinsdag gesloten zijn. Betalen en afhalen op dinsdag kan volgens internet wel. Je staat alleen voor een gesloten deur

Monique
19 abril 2021

Ik vond de smaak van de pizza minder dan ik gewend ben van jullie? Andere kruiden ofzo

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vito
16 abril 2021

Warm en weer erg goed. We hebben een tijdje niet besteld, omdat pizza’s koud en slap aankwamen. Deze waren weer heerlijk, als vroeger.

Bernard
11 abril 2021

Lekkere pizza's, ruim belegd, binnen half uur in huis, vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aarab
11 abril 2021

Heerlijke pizza’s , binnen de tijd bezorgt nette bezorger , alleen de fanta blikje vergeten die de website aangeeft gratis te krijgen . Vonden we niet erg maar misschien een puntje om aan te denken

Iris
8 abril 2021

Heerlijke pizza en super snelle bezorging! Kreeg ook nog korting en gratis frisdrank.

Bianca
7 abril 2021

Super lekkere pizza. En zeer goede service.

Mink
2 abril 2021

Beste pizza van Zeist, heerlijk!

Anoniem
25 março 2021

Heerlijk en optijd eten was top👍

Odile
24 março 2021

Heerlijke pasta, maar dat weet ik al een tijdje! Jammer van de bezorging; ruim een uur later dan aangegeven in het systeem tijdens bestellen en geen kruidenboter bij stokbrood

Brigitte
22 março 2021

Lekkere pizza's en snel geleverd ook! Nemen alleen niet de telefoon op als je ze meerdere keren belt.

Ilh
19 março 2021

Pasta was erg lekker en heel snel bezorgd

Lex
16 março 2021

Prima pizza’s en snel bezorgd!

chris
14 março 2021

ze waren heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lars
28 fevereiro 2021

Eten was top bezorger was snel! Zeker een aanrader!

Maartje
26 fevereiro 2021

Elke keer als ik pizza bestel is er iets verkeerd gegaan als ik iets vraag wordt het niet gedaan maar dat gaat bij de laatste 2 pizza's nu wel goed in de zin van geen groene paprika . Vandaag was de pizza bodem klef en lauw. Terwijl ik wel een keer bij jullie goede pizza's heb gegeten. En die ook goed warm waren.

Monique
25 fevereiro 2021

Zalige pizza’s, en 1 pizza speciaal gemaakt zonder saus en ook die was heerlijk

Anna
25 fevereiro 2021

Beoordeel de bestelling? Jullie zijn helemaal niet gekomen. Als je dan niet wil komen mail mij dan effe ipv mij en mn gezelschap teleur te stellen. Heb wel 10 x naar jullie toko gebeld om te vragen kom je wel of niet? Maar nee hoor, niet opnemen.

Jeroen
24 fevereiro 2021

nog een blikje Cola tegoed Oh ja helaas opmerking vergeten qua bereiding

Bianca
23 fevereiro 2021

Fijn die verse champignons op de pizza!

Smits
23 fevereiro 2021
Fouz
23 fevereiro 2021

Pasta was heerlijk, alleen jammer genoeg geen broodjes met kruidenboter meer. Mijn voorgaande bestellingen zat het bakje vol met pasta, nu niet.

CT
20 fevereiro 2021
Mary
18 fevereiro 2021

Pizza smaakt prima, maar denk dat een pizza uit de supermarkt qua smaak vergelijkbaar is. Bezorging snel en goed!

Illlk
28 janeiro 2021

Pizza was lekker en de levering was top

ANONIEM
28 janeiro 2021

Optijd bezorgd. Pizza’s waren lekker. Een aanrader

Mink
24 janeiro 2021

Beste pizza van Zeist, enige met een echte Italiaanse bodem, kraak en smaak!!

Jeroen
23 janeiro 2021

Super snelle bezorging, wist niet eens dat een pizza calzone uit de oven kon komen. Prima op smaak, voor herhaling vatbaar.

TH
22 janeiro 2021

Top pizza’s en pasta bolognese! heerlijke pizza broodjes & frisdrank gratis, snelle levering!

Anoniem
19 janeiro 2021

Wat was het weer heerlijk. Ik kan niet wachten tot de dag dat jullie hamburgers gaan maken

Marilou
18 janeiro 2021

Super snel geleverd, lekkere pizza

van Dijk
17 janeiro 2021

's Middags online besteld. Helaas 45 min te laat geleverd en pizza's koud. Na opwarmen pizza's lekker zoals altijd

Ct
11 janeiro 2021

Dit keer wat minder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arto
2 janeiro 2020

Geheel volgens verwachting

Bram
27 dezembro 2020

Erg lekker

Menno
21 dezembro 2020

Heerlijke pizza's van groot formaat. En de bezorging was veel sneller dan verwacht!