Beoordelingen van Pronto Zeist

Recente recensies

4.0
Evelien
gisteren

Snelle bezorging en het eten is altijd heerlijk en goed warm.

Yo
23 september 2021

Pizza’s waren super lekker

Syl
19 september 2021

Snelle bezorging en de pizza was nog goed heet. Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar!

Semi
16 september 2021

Top service

Farida
15 september 2021

Het was snel bezorgd. En het eten was heerlijk en goed warm Kortom TOP

Suzanne
12 september 2021

Snel geleverd, goede pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.B.
11 september 2021

We hadden 2 pizza’s pollo speciaal. Ze waren heerlijk, MAAR op allebei de pizza’s zaten er geen jalapeno’s op. Helaas…. Volgende keer hopelijk wel weer😅

11 september 2021

Heel lekker en hele goede service!!

Monica
7 september 2021

Deze keer miste weer de knoflooksaus bij de pizza (net als de vorige keer). we hebben meteen met de pizzeria gebeld en daar werd de telefoon niet meer opgenomen. Erg jammer dat het, na de vorige review, nog steeds mis gaat met het volledig leveren van de bestelling. We gaan op zoek naar een andere pizzabakker.

Marjolein
5 september 2021

Super lekkere pizza's, snel bezorgd 👍

Tonnie
3 september 2021

Lekker gegeten. Fijn dat op de calzone dozen stond wat er in zat. TOP. Bedankt!

J.Bachattour
30 augustus 2021
Marianne de Boer
28 augustus 2021
Mo
22 augustus 2021
Mohammed
21 augustus 2021

OVERHEERLIJK!! zoals altijd is het eten altijd warm bezorgd en overheerlijk. Ik bestel hier al voor een lange tijd en ik ben nooit teleurgesteld!! Dikke aanraderr super lekkere eten en super goede service wat wil je nog meer!!

Mohammed
16 augustus 2021

Was zoals gewoonlijk overheerlijk! Eten komt altijd warm aan, luistert naar de wensen van zijn klanten niets anders aan toe te voegen het is gewoon Top service, met lekkerste eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
12 augustus 2021

Jammer dat er weer geen broodjes en kruidenboter bij de pasta zaten. Dat was de vorige 2 bestellingen ook al zo. Na gebeld te hebben moest ik het in de opmerkingen zetten, maar nog krijg je het dan niet. Ook een cola gekozen als gratis drankje. Zat er niet bij. Zou worden nabezorgd maar niemand meer gezien. Wij bestellen niet meer.

Niels
10 augustus 2021

Top!

CR
10 augustus 2021
Clinton
7 augustus 2021
Zeistenaar
6 augustus 2021

Altijd een goeie pizza voor een eerlijke prijs

I.
5 augustus 2021
Tim Bosman
3 augustus 2021

Wederom top!

Mark
1 augustus 2021
Eijsermans
27 juli 2021

Jammer dat ik de extra bestelde en betaalde artisjokken niet op mijn pizza had 😏

I.
26 juli 2021
Rens
23 juli 2021

De pizza was rijkelijk belegd en lekker. Bezorging was ook goed. Echter, ik vroeg om de champignons weg te laten en er zaten echt veel champignons op. Voortaan moet men toch de opmerkingen in het bestelformulier iets beter lezen.

Earvin Dongo
22 juli 2021

Tot nu toe een van de lekkerste pizza’s uit Zeist en de bezorger was dr snel een aanrader!!!!

Sonja Bruggeman
21 juli 2021

Bezorger was precies op de afgesproken tijd! Pizza was heerlijk en goed heet!

Frederik van Lent
19 juli 2021

altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
16 juli 2021

Keurig op tijd, goed op temperatuur. Smakelijke pizza en pasta!

Semi yildirim
12 juli 2021

Goeie kwaliteit, goed eten !! Levering tijdens het drukste moment van de dag was ook goed💪

Susanna
11 juli 2021

Alleen de Fanta vergeten, dat was jammer. Verder weer heerlijk! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoek
10 juli 2021

Prima pizza, snel bezorgd

Sprint
9 juli 2021

Half uur te laat, pizza’s lauw. Ook pizza’s zelf veel mindere kwaliteit dan een week geleden. Tonijn was droog, salami juist soggie. Jammer.

Jos Schinkel
6 juli 2021

Heel erg lekker, ook tweede dag!

Mohammed
6 juli 2021
Tim
4 juli 2021
Veenendaal
1 juli 2021

De pizza's waren lauw, gehakt ver te zoeken, groenten (champignons, paprika) lagen allemaal in het midden op een hoopje, we zullen niet gauw nog eens bij jullie bestellen

Ellen
29 juni 2021

Lekkere, goed gevulde pizza's, snel en warm bezorgd

Hasan
26 juni 2021

Snel en warm.

Annemarie
24 juni 2021

Heerlijk! Lekker veel extra's op de pizza. TOP

Annemarie
16 juni 2021

Vers, goed belegd, met heerlijke krokante korst en mooie dunne bodem. Top pizza's. Bezorging was snel, heel correct en beleefd.

Wiam
9 juni 2021
Ancla Wijs
7 juni 2021

Pizza El tonno, pizza Quattro fromagio, pizza pollo waren heerlijk en prima belegd. Snelle service zelfs op zondagavond. Voor herhaling zekers!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joost
7 juni 2021

matig

Monica
7 juni 2021

De Pizza Pronto was erg lekker. Helaas was de meebestelde (en extra betaalde) rucola er niet bij en ook de knoflooksaus miste. De bezorger was waarschijnlijk zo snel weg uit de bakkerij dat hij een deel van de bestelling vergat mee te nemen.

Patrick
6 juni 2021
Jolanda
6 juni 2021

Goed eten, mooi op tijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martha
6 juni 2021

Eten was echt lekker! Bezorger erg fijn!

Anoniem
4 juni 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorging

Mo
19 mei 2021

Top service en kwaliteit

Manoe
17 mei 2021

Eten is geweldig!!!

NR
16 mei 2021

Altijd goede service, snelle levering en overheerlijke eten!

Arto
10 mei 2021

2x pasta en 1x pizza besteld. Keurig op de gevraagde tijd bezorgd en het eten was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia van Haelen
9 mei 2021

Goed belegd, goed van smaak echter liever wat duurder en een echte pizza bodem

Mink
5 mei 2021

Beste pizza van Zeist !!! Heerlijk

chris
27 april 2021

gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger
20 april 2021

Via internet besteld en betaald, wil de pizza afhalen blijkt bedrijf gesloten te zijn. Nergens op internet te vinden dat ze op dinsdag gesloten zijn. Betalen en afhalen op dinsdag kan volgens internet wel. Je staat alleen voor een gesloten deur

Monique
19 april 2021

Ik vond de smaak van de pizza minder dan ik gewend ben van jullie? Andere kruiden ofzo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vito
16 april 2021

Warm en weer erg goed. We hebben een tijdje niet besteld, omdat pizza’s koud en slap aankwamen. Deze waren weer heerlijk, als vroeger.

Bernard
11 april 2021

Lekkere pizza's, ruim belegd, binnen half uur in huis, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aarab
11 april 2021

Heerlijke pizza’s , binnen de tijd bezorgt nette bezorger , alleen de fanta blikje vergeten die de website aangeeft gratis te krijgen . Vonden we niet erg maar misschien een puntje om aan te denken

Iris
8 april 2021

Heerlijke pizza en super snelle bezorging! Kreeg ook nog korting en gratis frisdrank.

Bianca
7 april 2021

Super lekkere pizza. En zeer goede service.

Mink
2 april 2021

Beste pizza van Zeist, heerlijk!

Anoniem
25 maart 2021

Heerlijk en optijd eten was top👍

Odile
24 maart 2021

Heerlijke pasta, maar dat weet ik al een tijdje! Jammer van de bezorging; ruim een uur later dan aangegeven in het systeem tijdens bestellen en geen kruidenboter bij stokbrood

Brigitte
22 maart 2021

Lekkere pizza's en snel geleverd ook! Nemen alleen niet de telefoon op als je ze meerdere keren belt.

Ilh
19 maart 2021

Pasta was erg lekker en heel snel bezorgd

Lex
16 maart 2021

Prima pizza’s en snel bezorgd!

chris
14 maart 2021

ze waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
28 februari 2021

Eten was top bezorger was snel! Zeker een aanrader!

Maartje
26 februari 2021

Elke keer als ik pizza bestel is er iets verkeerd gegaan als ik iets vraag wordt het niet gedaan maar dat gaat bij de laatste 2 pizza's nu wel goed in de zin van geen groene paprika . Vandaag was de pizza bodem klef en lauw. Terwijl ik wel een keer bij jullie goede pizza's heb gegeten. En die ook goed warm waren.

Monique
25 februari 2021

Zalige pizza’s, en 1 pizza speciaal gemaakt zonder saus en ook die was heerlijk

Anna
25 februari 2021

Beoordeel de bestelling? Jullie zijn helemaal niet gekomen. Als je dan niet wil komen mail mij dan effe ipv mij en mn gezelschap teleur te stellen. Heb wel 10 x naar jullie toko gebeld om te vragen kom je wel of niet? Maar nee hoor, niet opnemen.

Jeroen
24 februari 2021

nog een blikje Cola tegoed Oh ja helaas opmerking vergeten qua bereiding

Bianca
23 februari 2021

Fijn die verse champignons op de pizza!

Smits
23 februari 2021
Fouz
23 februari 2021

Pasta was heerlijk, alleen jammer genoeg geen broodjes met kruidenboter meer. Mijn voorgaande bestellingen zat het bakje vol met pasta, nu niet.

CT
20 februari 2021
Mary
18 februari 2021

Pizza smaakt prima, maar denk dat een pizza uit de supermarkt qua smaak vergelijkbaar is. Bezorging snel en goed!

Illlk
28 januari 2021

Pizza was lekker en de levering was top

ANONIEM
28 januari 2021

Optijd bezorgd. Pizza’s waren lekker. Een aanrader

Mink
24 januari 2021

Beste pizza van Zeist, enige met een echte Italiaanse bodem, kraak en smaak!!

Jeroen
23 januari 2021

Super snelle bezorging, wist niet eens dat een pizza calzone uit de oven kon komen. Prima op smaak, voor herhaling vatbaar.

TH
22 januari 2021

Top pizza’s en pasta bolognese! heerlijke pizza broodjes & frisdrank gratis, snelle levering!

Anoniem
19 januari 2021

Wat was het weer heerlijk. Ik kan niet wachten tot de dag dat jullie hamburgers gaan maken

Marilou
18 januari 2021

Super snel geleverd, lekkere pizza

van Dijk
17 januari 2021

's Middags online besteld. Helaas 45 min te laat geleverd en pizza's koud. Na opwarmen pizza's lekker zoals altijd

Ct
11 januari 2021

Dit keer wat minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arto
2 januari 2020

Geheel volgens verwachting

Bram
27 december 2020

Erg lekker

Menno
21 december 2020

Heerlijke pizza's van groot formaat. En de bezorging was veel sneller dan verwacht!

Smits
4 december 2020
Tess
2 december 2020

Goede pizza, aardige bezorger!

Monique
23 november 2020

Voor het eerst in jaren was de pizza echt niet lekker... hij was te hard gebakken en koud.. Dit ben ik niet gewend van jullie dus zie het als een foutje 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
21 november 2020

prima

R.J. Tuijnman
16 november 2020

Lekker gegeten, maar de pizza's waren wel wat 'vettig'... Keurig op tijd en warm bezorgd!

Sara
16 november 2020

Heel snel bezorgd en hele goeie pizza ! Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
13 november 2020

Netjes op tijd geleverd. Pizza lekker warm en knapperige bodem.

Hasan Aydogdu
13 november 2020

Perfect gebakken.

Sanne
6 november 2020
Herman
5 november 2020

In een woord ..Heerlijk

Arjan
5 november 2020

Heerlijk gemaakt 👍

Edwin
2 november 2020
Wij
2 november 2020

Lekkere pizza's, kwamen ook goed warm aan en een vriendelijke bezorger die zich heel netjes verontschuldigde dat hij 15 min te laat was, omdat het zo druk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pepijn van Loo
25 oktober 2020

De pizza was zoals altijd weer fantastisch. Echter de bezorging was 20 minuten te laat, alle begrip voor met deze drukte. Maar dat is eigenlijk alles wat beter kan👍

Aaaa
24 oktober 2020

Pizza’s waren smaakloos. En wachttijd op vrijdagavond was 1 uur. Erg lang Voor een afhaalproduct ookal is het topdrukte.

Margreet
21 oktober 2020

De pizza's waren heerlijk! Ook mijn calzone pizza die ik zonder kaas had besteld, was heerlijk.

Smits
19 oktober 2020
Clinton
19 oktober 2020
Rachel
8 oktober 2020

Lekkerste pasta, mooi op tijd.

hajar
28 september 2020

was zeer blij met de pasta die ik heb besteld het bleef heel lang warm en ik kreeg er ook warm brood bij geserveerd

Ria
18 september 2020

Wat beter kon: Van de 4 pizza's waren er 3 calzone, 3 verschillende. Er had wel op de doos geschreven kunnen worden welke welke was. Nu moesten we de pizza's eerst ontleden en uitzoeken welke ingrediënten bij welke pizza hoorden, geen fijn begin. 1 van de 3 calzones was verbrand aan de bovenkant, een andere was een deel van het deeg niet gaar en het geheel was erg bleek. De normale pizza was ook verbrand, de randen waren zwart en hard als beton.

Tonnie
13 september 2020

Smaakvol, bezorg afspraak oké. TIP. wellicht handig om op de doos te vermelden welke calzone. Wij hadden er twee. Verder TOP.

Boes
10 september 2020

Wat een heerlijke Pizza en pasta carbonara!! Alles was goed heet en smaakvol!

Tonnie
6 september 2020

6 pizza's besteld op zaterdag. Ze waren lekker en we hebben met z'n allen genoten. Volgende week weer. Bedankt.

Marc Wesselink
29 augustus 2020

Half uur te laat. Twee pizza’s heerlijk andere 2 dreven in de olie ;(

Ramona
21 augustus 2020

Netjes op tijd, rijk belegd en erg lekker!

Clinton
15 augustus 2020
van zetten
27 juli 2020

17.30 afgesproken dat zij de pizza kwamen brengen echt op de minuut af op tijd en erg lekkere pizza,s

Robert Verwaal
25 juli 2020

Bezorging iets later dan gepland maar de pizza’s waren heerlijk

Douwe
21 juli 2020

Pizza ruim voor de aangegeven bezorgtijd ontvangen, goed warm, goed gevuld. Enige (oersoonlijke) minpuntje wat mij betreft was de surimi als onderdeel van het diverse vissoorten supplement, wat mij betreft niet meer doen. En bij supplementen niet de pepers als aparte keuze beschikbaar. Voor de rest prima

Clinton
9 juli 2020
Inge van den Berk
7 juli 2020

Goede kwaliteit en service!

Annemarie
3 juli 2020

Snelle service Goed lachse bezorger Kwaliteit pizza's en pastas. AL jaren klant.

Karel
2 juli 2020

Pasta Primavera en Hot Wings besteld om 18.15 uur, dus tijdens de spits. Werd op tijd geleverd en kwam heet op tafel! Smaakte weer prima. Jammer dat de toegezegde cola niet geleverd werd :-(

Ellen
28 juni 2020

Lekker pizza's. Wel sausje vergeten, maar kan gebeuren...

hetty moulijn
25 juni 2020

alles heel goed kwaliteit is vooruit gegaan pizza heel lekker

Smits
15 juni 2020
R.v.Ravenswaaij
9 juni 2020

heerlijke pizza, bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vaste klant uit Zeist.
5 juni 2020

Ladies/fellas, You want to have a good meal and no disappointments? Choose PRONTO. The flavours they use, Lord have merceuuy. It doesnt matter what you choose. It's always good. Once a customer, always a customer.

Verheul
2 juni 2020
Smits
1 juni 2020
Ill
27 mei 2020

Lekker eten zoals altijd maar bezorging kan beter

Najib
27 mei 2020

Ik had in de opmerking gezet zonder champignons. Maar je krijgt alsnog met stukjes champignons waardoor het niet lekker was en bij elke hapje eerst controleren of champignons erin zaten.

Veerman
7 mei 2020

Prima belegd én heerlijk warm!

FH van Lent
1 mei 2020

Zoals altijd snel en smakelijk.

Henk Van der Honing
27 april 2020
R.
26 april 2020

Prima

Lion
25 april 2020

We hadden om 18:20u een pizza spinazie en een pizza vegetariana besteld. Er werd vermeld dat de pizza's er om 19:05u zouden zijn maar die waren er pas rond 19:30u. Aan de positieve kant: de bezorger reed (als een van de weinige!) niet over de galerij van onze flat maar parkeerde zijn scooter netjes en bracht de pizza's te voet. Nog bedankt daarvoor. De pizza's waren warm bij aankomst en voorgesneden. Ze waren lekker, rijk belegd en hadden een heerlijke bodem en korst. Toch vonden wij ze iets aan de flauwe kant en hebben we er wat zout en peper op gedaan. Begrijp me niet verkeerd: ze waren zeker beter dan de meeste pizza's die we hebben gehad. Ik ga de volgende keer ook weer bij Pronto bestellen.

Nikki
17 april 2020
Gaasbeek
10 april 2020

Prima en snel

Sanna
9 april 2020

Top service !

Smits
23 maart 2020
Math van Zloo
22 maart 2020

Geef het even aan als het door alle drukte een uur later wordt.

Smits
11 maart 2020
Coco
4 maart 2020

Zeer goede service! En de pizza's waren heerlijk :-)

Sa
2 maart 2020

Pizza was lekker en nog heel erg warm en snel bezorgd. Top

C.B.
8 februari 2020

Heerlijk pizza. Drankjes vergeten maar wel terug gebracht. Dank! Ik ga zeker vaker bestellen. Aanrader.

Ilhm
6 februari 2020

geweldig eten en een zeer snelle levering, erg vriendelijk personeel !! toppers

Smits
31 januari 2020
Maartje
11 januari 2020

Was heerlijk!

Smits
19 december 2019
Anoniem
16 december 2019

Uitstekende echte Italiaanse pizza, bodem is heerlijk 😀

Jam
16 december 2019

Vorige keer was de pizza prima en de bezorging minder (laat), nu was het andersom. De pizza was Pronto onwaardig. Erg weinig vis, zout. Mijn partner heeft er last van gehad. Wij bestellen al meer dan 10 jaar af en toe pizza bij Pronto, masr voorlopig hoeven we geen pizza meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
13 december 2019

Prima pizza, bezorging was meer dan een half uur later dan volgens de mail bezorgd zou worden. Bezorger klopte, volgens hem werkte de bel niet. Getest waar hij bij stond, werkte. Hij heeft in ieder geval zijn best gedaan.

Maartje
2 december 2019

Was lekker voor herhaling vatbaar. Ook al had ik iets anders besteld(-:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel
29 november 2019

Wij hadden de pasta primavera. Was weer geweldig. Goed gevuld. De meegeleverde mini broodjes maakten het helemaal af. Echte aanrader.

FH van Lent
25 november 2019

Gewoon de lekkerste

Jan
22 november 2019

Aangegeven was zo snel als mogelijk. Verwachte tijd 19:15u. De bezorger was er ruim voor 19:00u. Wij waren daar blij mee.

Lv
18 november 2019

Heerlijke pizza, zelf opgehaald, vriendelijke medewerkers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
7 november 2019
Mb
4 november 2019

We hadden om 20:00 pizza besteld, de pizza kwam al om 19:00. Op zich vonden we het niet heel erg, we hadden verwacht later thuis te zijn maar gelukkig waren we al thuis. Ik heb niks tegen de vriendelijke bezorger gezegd omdat hij er toch niks aan kon doen dat het fout gegaan was. Maar het lijkt me wel handig als ze voortaan beter naar de bezorg tijd kunnen. De pizza was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nee
30 oktober 2019

Eten was weer niet compleet drankje wordt nooit geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
27 oktober 2019
Nee
26 oktober 2019

Pizza was verbrand drankje werd er niet bij geleverd ook de gevraagde saus bij de pizza niet 👎🏻

Smits
25 oktober 2019
Jan
15 oktober 2019

Er zat erg veel spaanse peper in de calzone vegetariano. Dat was jammer. Anders waren get 5 sterren geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidari
13 oktober 2019

Ik word echt teleurgesteld ik besteld altijd bij jullie en was altijd heerlijk ,maar deze keer vind ik helemaal niks verbrand pitza en nog fanta drink vergeten en nog saus vergeten ik hoop volgende keer meer opletten .

Bruggeman
5 oktober 2019

Pizza met pepperoni besteld, maar met salami gekregen. Gratis frisdrank zat er voor de derde keer wéér niet bij. De bezorger heeft het nabezorgd.

BR
29 september 2019

De pizza was erg vet en koud toen hij aankwam. Verder was mijn order niet compleet en ook nadat ik gebeld had kwamen ze de rest niet brengen. Slechte service en geen goeie pizza.

Smits
21 september 2019
Smits
14 september 2019
willem voorneveld
14 september 2019

Jammer dat de Spaanse pepers er niet in zaten. Geeft dit gerecht juist die pittige kick.

R Putman
5 september 2019

Moest even bellen

Smits
2 september 2019
Smits
2 september 2019
cmjob
29 augustus 2019

Gratis frisdrank is niet geleverd.

Smits
29 augustus 2019
Berel
25 augustus 2019

Prima eten.en snelle bezorging

Tonnie
24 augustus 2019

Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Smaakte prima. Top

Hans
18 juli 2019
Marion
13 juli 2019

Patat slap, kruidenboter tot olie gesmolten, pizza's en pasta's ok. Eten een half uur eerder bezorgd dan opgegeven. Eten koud, omdat er nog op iemand gewacht moest worden.

Sonja van Barneveld
13 juli 2019

Zalige pizza wij hebben echt genoten .

Jack
11 juli 2019

Bestelling veel te laat 55 min 2 x gebeld zijde dat het onderweg was Pizza was koud en of er mee was gegooid in de doos Ben dit niet gewend van Pronto 😟

Smits
7 juli 2019
René
7 juli 2019
Hans
6 juli 2019

Had een blikje cola besteld en betaald na telefonisch contact zou deze nog gebracht worden dit is helaas niet gebeurd.

Smits
30 juni 2019
Hasan Aydoğdu
22 juni 2019

Derde keer op rij verkeerde bestelling. Ditmaal was de bestelling fout en mijn frisdrank was er niet. Ik heb om 1930 besteld en zeker.een uur later pas bestelling gehad. Ik zal in de toekomst blijven bestellen alleen niet meer zo vaak als.vroeger.

Smits
21 juni 2019
Jack
16 juni 2019

Beste pizzabakker van Zeist👍

Smits
11 juni 2019
Shami
23 mei 2019

Lekker schoon en genoeg eten!

Marco
20 mei 2019

Ik bestelde spaghetti, maar kreeg macaroni - volgende keer zet ik het in het commentaar-veld erbij... :-) Verder perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
12 mei 2019

Zoals altijd, gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
25 april 2019

Kwartier later dan aangegeven. Wel een verbetering ten opzichte van vorige bestellingen

Herman
22 april 2019

Snel, afgesproken tijd, warm- en kwalitatief-, prima pizza's.

Frans
13 april 2019

Was zoals altijd, heerlijk

Anon
31 maart 2019

Pizza zoals pizza hoort te zijn! Kwaliteit is wel eens wat wisselend. Deze keer was het subliem!

schipper
25 maart 2019

zoals altijd prima kwaliteit. en via eigen website makkelijk bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonnie
23 maart 2019

Heerlijk, bezorger heel vriendelijk, goede service. Je wordt tussentijds op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt geleverd. TOP

Merel
11 maart 2019

Pizza besteld met bij opmerkingen “kappertjes ipv champignons ivm allergie” Kappertjes zaten er idd op, maar helaas ook erg veel (kleine) champignons. Hele pizza moeten ontleden om zo veel mogelijk champignons eraf te halen, allee lijkt onmogelijk omdat het heel veel minuscule stukjes zijn. Pizza was ook niet erg warm meer toen hij bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Altena
11 maart 2019

De pizza niet krokant maar taai. Smaak goed. Spaghetti was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zahia
3 maart 2019

De pizza's waren heerlijk en nog warm Top service en erg vriendelijk ?

R Van Ee
31 januari 2019

Overheerlijke pasta! Goeie Servisch.

Bas
14 januari 2019

Erg lekker:)!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hasan Aydogdu
14 januari 2019

Zoals altijd lekker. Waarschijnlijk omdat het zondagavond was moest ik erg lang wachten. Jammer dat ze mijn cola hebben vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
12 januari 2019
Anoniem
12 januari 2019

Eten smaakte ooit lekker tegenwoordig verbande stukjes kip en smaakloze pasta Jammer

Merel
6 januari 2019

Goede pizza, ook wijziging ivm allergie is goed doorgekomen. Pizza is wel erg snel koud, heb hem halverwege nog in de oven gedaan omdat koude pizza toch minder lekker is dan warme...

Claudia
2 januari 2019

Stukjes pizza lagen over elkaar heen. Ook zaten er geen kappertjes op de pizza terwijl deze wel waren besteld.

schipper
21 december 2018

ik haal al jaren de pizza bij pronto. en de kwaliteit is gewoon goed. de bezorging kwam wat later dan aangegeven, maar dat probleem heeft iedereen. heb ik er wel voor over.

Mau
17 december 2018

Ik heb 2 uur moeten wachten op de Pizza. Nu begrijp ik dat als het druk is wat langer duurt. Maar 2 uur is echt niet normaal.

Tim van den Oudenrijn
8 december 2018

6 pizza besteld om 1700 die om 1745 bezorgd zouden worden. Om 1800 bellen want nog niets bezorgd. Nee het wordt 18.15 nee hoor ook niet. Uiteindelijk 18.25 bezorgd. Klacht telefonisch ingediend maar werd ook niets meegedaan. Excuses ho maar. Een deel van de pizza was inmiddels gewoon lauw. Niet gek als om 1800 gezegd wordt dat ze in de oven zitten . Duidelijk niet ingesteld op grote orders. Smaak en bodem wel goed.

Verleg
3 december 2018

Artisjokken waren 'op'; hier werd niks van gezegd, gewoon bezorgd zonder te melden dat er geen artisjokken op zouden zitten. Dan had ik liever een andere pizza gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris
21 november 2018

Binnen de aangegeven tijd bezorgd en vriendelijke bezorger. Ruime portie pasta, kan er 2 dgn van eten? Was erg warm en lekker! Verse broodjes met kruidenboter zaten er bij, top

Henk Van der Honing
16 november 2018

Snelle bezorging. Mooi op tijd. Lekker en goede prijs

Mulder
25 oktober 2018

De service bij pizzeria pronto is niet best. Bezorging is altijd heel laat en als je komt afhalen is het ook zelden klaar op het afgesproken tijdstip. Afgelopen keer hadden ze de pizza’s ook maar in vier stukken gesneden en lag er één pizza heel rommelig in de doos bij de bezorging. Wel is het personeel altijd erg vriendelijk (zowel in de winkel als aan de deur). De pizza’s zijn lekker!

Eelco
17 oktober 2018

Prima pizza en bezorging

Anoniem
29 september 2018

Om 20:46 bestellen en om 22:20 de pizza's ontvangen terwijl er aangegeven was dat de pizza's om 21:30 geleverd zouden worden. Dit vinden wij een te groot verschil in tijd!

Myra
21 september 2018

Super goede prijs/ kwaliteitverhouding. 6 pizza's besteld, waren allemaal goed en prima formaat. Bezorging was op tijd en pizza was nog erg goed warm. Dank!

Sara
19 september 2018

Heerlijke pizza's. Snelle bezorging

Jan
13 september 2018

17:45 besteld, zou 18:45 bezorgd worden. Werd 19:15 pas bezorgd, anderhalf uur na bestelling. Wel vriendelijke bezorger.

Hans
28 augustus 2018

Het gratis blikje zat er weer niet bij dit is de derde keer bestelling wS half uur later Dit was mijn laatste bestelling bij pronto ook was het sortiment heel beperkt alleen pasta en pizza jammer

Wietse
27 augustus 2018

Ruim een uur op de pizza gewacht, 2x gebeld, als compensatie zou er een gratis drankje bij de bestelling worden gedaan maar dat is niet gebeurd. Pizza was lauw en nadat we weer gebeld hadden om te melden dat het drankje er niet bij zat en de pizza lauw was, is ons verteld dat ze "er niet wakker van liggen" en "het boeit ons niet, dan bestel je toch niet". Wij bestellen NOOIT meer bij Pronto!!

Fraterman
27 augustus 2018

Bezorging liet erg lang op zich wachten. En vervolgens waren de pizza’s nog koud ook.

Hans
23 juli 2018

Turkse pizza was pannekoek zo hard dat deze niet te eten was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert Annen
9 juli 2018

Het eten was opzich goed alleen de patat was wat te slap en daardoor niiet echt lekker. Verder prima vandaar

Henk
7 juli 2018

Snel en lekker!

Hasan
2 juli 2018

Zoals altijd top! Warm en smakelijk.

Hans
2 juli 2018

Calzone pizza was bijna koud van binnen

Arthur
1 juli 2018

Top pizza's !

Hans van de steeg
28 juni 2018

Twee keer achter elkaar geen gratis blikje gekregen gebeld en zou na bezorgd worden helaas weer niet gebwurd Probeer het nog 1 keer daarna ga ik naar een ander Hans van de steeg

simone
24 juni 2018

Voor ons was zowel de pasta als de pizza veel en veel te vet. Misschien is dit voor de meeste mensen juist heel lekker maar voor ons eigenlijk oneetbaar. De bijgeleverde broodjes waren perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verheul
24 juni 2018

Vorige keren hadden we lekkere warme broodjes met kruidenboter erbij. Helaas deze keer niet. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmeralda
17 juni 2018

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. En erg lekker.

Hans
15 juni 2018
Wendy
11 juni 2018

Super snel bezorgd loeiheet en dik belegd:) En gratis bezorgd en gratis ftisdrank ook nog! Helemaal top zoals altyd!

Hans
12 mei 2018

Meer dan een uur over de verwachte bezorgtijd, gratis blikje niet gekregen

anoniempje
10 mei 2018
Anke
4 mei 2018

Lekkere pizza. De korst zou wel knapperiger mogen. Bezorger was erg vriendelijk. Wel ruim een uur gewacht terwijl ik erg dichtbij woon.

Anoniem
30 april 2018

Twee uur gewacht, 1 keer gebeld toen zeiden ze we rijden nu weg. Half uur later nog niks, dus weer gebeld en toen zeiden ze het is erg druk we komen zo. En heel onvriendelijk waren ze aan de telefoon. Het eten was er en het was koud en niet te eten! Nooit meer pronto.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Busschbach
26 april 2018

Bestelling kwam laat. Het beloofde blikje drank was er niet.

Anoniem
19 april 2018

Geweldige pizza! Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Bas
26 maart 2018

Heerlijke pizza’s en nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
12 maart 2018

De pizza's waren helaas niet warm toen ze bezorgd werden. Ze werden wel op het gewenste tijdstip bezorgd.

Jan
3 maart 2018

Sneller dan verwacht, goed warm ondanks de kou.

Willem
19 februari 2018

4 van de 4 pizza’s tijdig bezorgd Niet al te warm... 1 pizza na bellen snel nageleverd Beetje zachte pizzabodem In vooruizicht gestelde gratis frisdrankje nooit gezien

Jan
29 januari 2018

Was blijkbaar over een hobbel gereden, pizza was enigszins geschud. Wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
26 januari 2018
Sarah
13 januari 2018

Pizza was warm en heerlijk van smaak De bezorger was helaas niet voorzichtig één pizza en de frietjes waren geplet

Maarten
13 januari 2018

2 pizza’s besteld. 1 Pizza was helemaal door de hele doos verspreid. Daarnaast was 1 doos helemaal geplat. De kruidenboter die bij de broodjes besteld waren was helemaal gesmolten. Verder waren de frietjes die we besteld hadden helemaal slap. Dit was niet wat ik gewend was van Pronto.

Nina
23 december 2017

Enorm klantvriendelijk en heerlijke verse pizza!

verkade
20 december 2017

Vorige week besteld en opgehaald 2 pizza,s te weinig meegegeven. deze zijn nagebracht Deze week na scooter problemen 35 minuten te laat en weer 20 hot wings te weinig deze zijn ook weer nagebracht maar wij zijn hier met overwerk bezig en dan duurt dit te l ang jammer

Ano
16 december 2017

Jammer genoeg wordt er niet naar de opmerkingen gekeken, waarin aangegeven is dat ik een ingrediënt niet in het gerecht wilde. Bezorger was snel en vriendelijk en rest van de bestelling was perfect.

Henk
15 december 2017

Lekkerste pizza in Zeist. Goede en vriendelijke bezorging.

Olivier
13 december 2017

Heerlijk!

H v d stee9
8 december 2017

Eten was lekker beetje te zuinig met saus Bezorging zou, 17.15 zijn was er pas om 17.30

Mallrit
11 november 2017

Pizza was gewoon helemaal koud!

CvdT
22 september 2017

Had Pasta carbonara (+Tagliatelle) besteld Het was heerlijk Grote bak en lekkere broodjes met kruidenboter er bij Gratis blikje frisdrank en bezorging top

Rik Putman
3 september 2017

Ik eet altijd goed bij Pronto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernardus
28 augustus 2017

Alleen drinken vergeten en verkeerde saus. Smaakte erg goed.

Charlie
19 juni 2017

We hadden pasta besteld. Goed gevuld, lekker, warm en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wendy
8 juni 2017

zoals altyd prjma! snel en heet geleverd rijkelijk belegd gratis frisdrank erby toppie!

Yvon
22 mei 2017

Altijd heerlijke pizza's en altijd zo snel mogelijk bezorgd. Toppie !!

wendy
21 april 2017

prima pizza voor n prima prijs rijkelijk belegd warm geleverd op de afgesproken tijd helemaal top! ga hier zeker vaker bestellen :)

J.P. A
14 april 2017

Perfect, snel bezorgd en van zeer goede kwaliteit!!

Henk
20 januari 2017

Beste pizza van zeist

Anoniem
6 januari 2017

Meer dan 10x besteld bij Pronto Zeist en deze beoordeling geldt dan ook voor al deze bestellingen.

Agnes
29 december 2016

Voor het eerst een wat mindere ervaring. De Cazone pikant was erg aangebrand. Foto gemaakt, kan deze helaas niet toevoegen

Regina
23 december 2016

Het eten kwam later, maar was wel heel lekker en warm.

Houtkamp
19 december 2016

Er was wat verkeerd gegaan met de bestelling van 4 pizza's, waardoor er 2 pizza's met verkeerde topping geleverd werden. Met 1 belletje werden de 2 goeie pizza's alsnog snel bezorgd. De verkeerd geleverde pizza's mochten we houden. Netjes opgelost door Pronto!!

Uit Zeist
19 november 2016
C. Vervat
3 november 2016

De Turkse pizza was heerlijk alleen heel jammer dat de friet die ik besteld en betaald heb er niet bij zat. Ik heb meerdere keren gebeld maar er wordt niet op genomen. Ik vind dit erg jammer... ik hoop bij de volgende bestelling dat dit goed gemaakt word!

Kyra
2 november 2016

Een mega grote bestelling gedaan en alle pizza's waren nog warm toen we ze gingen eten.

René
7 september 2016
Mence
5 september 2016
Paul
4 september 2016

Lekker en snel